Càrrega de vehicles elèctrics

Volem projectar un futur més sostenible, instal·lant càrregadors elèctrics on sigui necessari per promoure la mobilitat elèctrica i el respecte pel medi ambient. Troba el teu càrregador ideal i uneix-te al canvi cap a un món més net i respectuós amb l’entorn.

Disseny del projecte

Dissenyem i planifiquem el projecte tècnic segons la seva ubicació i necessitat,

Subminstrament del material

Dispodem i proporcionem tot el material necessari per la realització de projectes, tant pròpis com externs.

Execució del projecte

Executem el projecte fent la instal·lació en espais urbans, carreteres, aparcamentes públics i privats i domicilis particulars.

Manteniment de punts de càrrega

Fem manteniment dels nostres punts de carrega així com d’altres ja instal·lats.

El punt de càrrega que vulguis, allà on vulguis:

Wallbox de càrrega AC

Punt de càrrega per a ser instal·lat a l’interior o exterior de cases, blocs de veïns, empreses o altres espais similars. Es pot instal·lar amb o sense necessitat de identificació d’usuari.

Estacions de càrrega AC

Dissenyat per a ser instal·lat en espais públics (àrees urbanes, centres comercials, aparcaments, aeroports, gasolineres…) i privats (empreses, aparcaments comunitaris) on la seva intel·ligència permet millorar l’experiència de l’operador i/o de l’usuari.

Estació de càrrega ràpida DC

Dissenyat per a instal·lar-se en entorns d’accés públic (espais urbans, centres comercials, aeroports, àrees de servei…) i privat (empreses amb flotes de VE, estacions de taxis…) on els vehicles necessitin continuar el seu trajecte en menys de mitja hora.

Consulta la subvenció del Pla MOVES III a Catalunya

Programa d’incentius lligats a la mobilitat elèctrica (MOVES III) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació y Resiliència Europea.

Si estàs interessat a generar la teva pròpia electricitat 100% renovable i gratuïta, ara tens l’oportunitat de beneficiar-te d’un finançament sense interessos de fins a 24 mesos de l’import total o parcial de la instal·lació.

No dubtis en contactar amb nosaltres per a més informació.

Financiació Biorenovables:

24 mesos sense interessos ni comissions

Finançament sense interessos i sense comissió d’apertura de fins a 12 mesos.

Tens dubtes?

Quins avantatges té el cotxe elèctric?

El cotxe elèctric té nombrosos avantatges econòmics, ambientals, i de conducció. A penes té despeses de manteniment, el seu consum suposa poc més d’1 euro cada 100 quilòmetres, té beneficis fiscals, aparcaràs pràcticament on vulguis, no tindràs límits a l’hora de circular per ciutats amb restriccions per contaminació, és molt més còmode i fàcil de conduir, i, a més, contribuiràs a cuidar el medi ambient amb zero emissions.

Quant costa recarregar un cotxe elèctric?

En general, serà més barat de nit que de dia, perquè és franja més econòmica, i dependrà de la tarifa que tinguis contractada. De mitjana, cada kWh costa entre 0,06 € en tarifa vall a 0,15 € en tarifa punta. Per a calcular el cost, hauràs de multiplicar aquesta quantitat pel número de kWh de la bateria. Per exemple, una bateria estàndard de 41 kW i una autonomia real de més de 300 km, et costarà en horari nocturn uns 2,5 €, i en horari diürn, 6,15 €.

Quin estalvi suposa un cotxe elèctric?

En el dia a dia, un cotxe elèctric consumeix poc més d’1 euro d’electricitat cada 100 quilòmetres, enfront d’uns sis euros de combustible en un cotxe convencional. Però, a més, el manteniment és un 40% més barat. A aquests estalvis, cal sumar-li el dels impostos de circulació i de matriculació, i uns altres com l’aparcament gratis. 

Quant triga a carregar-se un cotxe elèctric?

El temps de càrrega de la bateria depèn de la mena de carregador i de la capacitat d’aquesta. Si és convencional, unes vuit hores. Si és semiràpid, una o dues hores. I si és superràpid, poc més de 30 minuts. 

Quines ajudes existeixen a Espanya per a comprar un cotxe elèctric?

Des de fa uns anys, el Govern i/o Generalitat llança una sèrie d’ajudes anuals tant per a la compra de cotxes elèctrics com de punts de recàrrega. Solen concedir subvencions de fins a 8.000 € a la compra. 

Puc recarregar el meu cotxe a casa?

Sí, però és molt recomanable instal·lar un carregador per al teu cotxe elèctric, sigui en el teu garatge, si és un habitatge unifamiliar, o en la teva plaça de pàrquing, en un comunitari. Carregar directament des de l’endoll domèstic pot suposar un risc elevat pel vehicle i per la instal·lació. Existeixen punts de recàrrega especialment pensats per a ús particular.

Puc instal·lar un carregador en el meu garatge sense permís de la comunitat?

Sí. Amb l’última modificació de la Llei de Propietat Horitzontal, només has de comunicar-li a la comunitat que ho instal·laràs, sense necessitat de demanar permís ni que hi hagi cap votació.

Quins tipus de carregadors hi ha?

Principalment, hi ha tres tipus de carregadors: portàtils, de paret o de suport vertical. Els més utilitzats són els de paret o wallbox, per la seva fàcil instal·lació i per ser més econòmics. A més, de cada tipus de carregador cal tenir en compte el tipus de connector que fa servir cada cotxe.

Quants tipus de connectors hi ha i quin té el meu cotxe?

El connector és l’endoll que connecta el teu cotxe elèctric amb el punt de recàrrega. Hi ha diferents tipus de connectors, uns per a càrrega normal i uns altres per a càrrega ràpida. Encara no existeix un estàndard homologat, si bé els principals són el Schuko, el Yazaki, el Mennekes i, de càrrega ràpida, el Blego CSS i el CHAdeMo.