Autoconsum residencial

Instal·la plaques solars fotovoltaiques sobre la coberta del teu habitatge, disfruta de l’enegia verda, estalvia en les teves factures i redueix la teva petjada de carboni. És hora de prendre el control de la teva energia!

Energia verda

L’energía solar és totalment verda, contribueix a frenar el canvi climàtic i a no emet residus ni C02, a més de ser una font d’energia inesgotable. L’opció més neta i responsable per satisfer les teves necessitats energètiques.

Inversió intel·ligent

Pots estalviar fins a un 70-80% en el teu consum elèctric, això permetrà una ràpida amortització de la inversió, d’entre 5 a 8 anys. Una inversió intel·ligent que t’estalvia diners i millora el planeta.

Independitza’t de les energètiques

Pren el control de la teva energia i allibera’t de tarifes injustes. Tens l’oportunitat d’escollir fonts renovables, contribuir al medi ambient i decidir el teu propi futur energètic.

Servei integral, professional i proper

A Biorenovables, el teu canvi a l’energia solar serà una experiència satisfactòria. Ens encarreguem de tot de forma interna, no subcontractem, per tant sempre estaràs en contacte amb el nostre equip, i un cop fet, seguim al teu costat.

Com funciona el sistema fotovoltaic?

1. Plaques solars

Són les encarregades de captar tota l’energia del sol per transformar-la en corrent continua.

És important que es mantinguin netes i en bon estat, ja que d’això depen el rendiment de tota la instal·lació.

2. Microinversors

Aquests converteixen la corrent continua en alterna, l’electricitat que utilitzen les cases i negocis.

Els microinversors es coloquen a la part posterior de cada panell solar. Això permet que cada panell funcioni de forma independent, optimitza la seva producción i facilita la detecció i correcció de problemes individuals, en cas que sorgeixin.

3. Bateria

La bateria emmagatzema l’energia i proporciona autonomía al sistema elèctric.

Quan els panells solars generen electricitat, no sempre es consumeix immediatament. En comptes de perdre aquesta energia no utilitzada, les bateries permeten emmagatzemar-la per utilitzar-la en moments en què la generació solar és insuficient, com durant la nit o en dies ennuvolats.

4. Monitorització

Monitoritza tota l’energia generada i consumida.

Gràcies als microinversors es poden obtenir les dades de forma individual, així poder tenir sempre tota la instalació al màxim rendiment i detectar qualsevol incidència de forma aïllada.

5. Conexió a la teva llar

L’energia entra al sistema elèctic de la teva llar amb tota la potència i estabilitat.

5. Comptador

El comptador fa la lectura de tota l’energia que generes i dels excedents que injectes a la xarxa.

Permet medir la quantitat d’electricitat que s’entrega a la xarxa i rebre una compensación per l’excedente d’energia produït.

No tots els grans canvis impliquen grans complicacions

1.

Visita, estudi i pressupost

T’oferim exactament el què necessites

Ens desplacem per veure de primera mà el lloc on es requereix l’instal·lació de les plaques solars, ens coneixem, resolem els dubtes que tinguis i t’assessorem perquè obtinguis la millor sol·lució.

2.

Gestió de tots els tràmits

Oblida’t de les gestions burocràtiques

El nostre equip tècnic redacta tota la memòria tècnica de projecte, complint totes les normatives, també gestionem tots els tràmits legals amb els Ajuntaments i òrgans legals per l’aprovació del projecte. També ens encarreguem de sol·licitar totes les ajudes disponibles que puguin beneficiar-te.

3.

Instal·lació

Garantim una instal·lació professional i curosa amb l’entorn

T’instal·lem les plaques solars fotovoltaiques cuidant la teva teulada, edifici o nau. Utilitzem els millors materials i disposem d’un equip d’instal·ladors propis que garantitzen tots els estàndards de qualitat de Biorenovables.

4.

Gaudeix de la teva pròpia energia

Comença a disfrutar dels beneficis de la nova instal·lació

Finalment, gestionem tota la legalització del nou sistema de subministrament perquè puguis començar a gaudir de l’energia que produeixes a l’instant. Nosaltres ens quedem al teu costat, oferim serveis de vigilància i manteniment amb una quota ultra reduïda per garantir que la teva instal·lació sempre rendeix al màxim.

Benvingut/da a les energies renovables!

Quina instal·lació necessito?

Per saber quina és la instal·lació de plaques solars que s’ajusta millor a les teves necessitats cal que comprovis en les teves factures de la llum quin consum mensual de kWh acostumes a tenir. Així et podràs fer una idea de si el kit que seleccionis podrà cobrir la totalita o una part del teu consum.

Bàsica

Consum mensual

150-250 kWh/mes

Plaques solars

6 unitats de 420W/u

Producció anual

3.806 kWh

Inversor solar FV

3 kWn

Mitjana

Consum mensual

250-350 kWh/mes

Plaques solars

8 unitats de 420W/u

Producció anual

5.136 kWh

Inversor solar FV

3,6 kWn

Gran

Consum mensual

350-450 kWh/mes

Plaques solars

10 unitats de 420W/u

Producció anual

6.345 kWh

Inversor solar FV

4 kWn

Superior

Consum mensual

>450 kWh/mes

Plaques solars

12 unitats de 420W/u

Producció anual

7.614 kWh

Inversor solar FV

5 kWn

Si estàs interessat a generar la teva pròpia electricitat 100% renovable i gratuïta, ara tens l’oportunitat de beneficiar-te d’un finançament sense interessos de fins a 24 mesos de l’import total o parcial de la instal·lació.

No dubtis en contactar amb nosaltres per a més informació.

Financiació Biorenovables:

24 mesos sense interessos ni comissions

Finançament sense interessos i sense comissió d’apertura de fins a 12 mesos.

Consulta les subvencions disponibles per al teu autoconsum:

Bonificacions IBI

Alguns municipis han aprobat bonificacions en l’Impost de Bens Immobles per aquells habitatges que incorporin instal·lacions fotovoltaiques.

Bonificacions ICIO

Bonificacions i normativa per ciutats de més de 100.000 habitants i/o capitals de província per la instal·lació d’autoconsum.

Ajudes Gencat

Totes les ajudes que ofereix la Generalitat de Catalunya per afavorir aquelles persones que se sumen a la transició energètica.

Tens dubtes?

Què és l'energia fotovoltaica?

És una font d’energia que produeix electricitat d’origen renovable,​ obtinguda directament a partir de la radiació solar mitjançant un dispositiu semiconductor denominat cèl·lula fotovoltaica.

Per què hauria d'instal·lar energia solar fotovoltaica?

Perquè genera importants estalvis en la factura de la llum, augmenta la independència davant les companyies elèctriques i el seu continu increment de preus i, a més, és sostenible, neta i gratuïta.

Es pot instal·lar en tota mena de teulades?

Existeixen solucions per a tota mena de teulades o terrasses i l’especialista instal·lador sempre estudiarà l’orientació més adequada que ofereixi major eficiència.

 

Què passa un dia que està ennuvolat i no hi ha sol? I a la nit?

En dies ennuvolats els panells també generen energia encara que en menor quantitat. Per a assegurar-nos el servei d’energia fotovoltaica durant la nit es pot instal·lar un sistema de bateries.

 

 

Quin tipus de manteniment necessita la instal·lació?

Només es necessita un manteniment preventiu senzill perquè normalment aquest tipus d’instal·lacions no ofereix cap mena d’incidències.

 

 

Quina vida útil tenen les instal·lacions?

Els fabricants ofereixen garanties de producció dels components clau que ronden els 25 anys, així que la seva durada és molt superior.

 

 

 

Puc desconnectar-me de la xarxa?

No és legal a menys que tinguis una instal·lació aïllada, i no és el recomanable. L’energia fotovoltaica pot aconseguir que redueixis dràsticament el consum elèctric de les companyies, però el subministrament tradicional continuarà sent necessari per a períodes amb falta d’exposició solar.

D'on surt l'estalvi d'una instal·lació fotovoltaica?

Depèn de diversos factors. En qualsevol cas, la teva inversió es veurà compensada per l’estalvi en la teva factura elèctrica. Cap banc t’oferirà rendibilitats com les que obtindràs invertint en una instal·lació d’energia renovable.

Hi ha impost al sol?

L’impost al sol era la taxa que havien d’abonar els titulars dels contractes d’autoconsum elèctric. Aquest impost es va derogar mitjançant el Reial decret 15/2018 i actualment queden exemptes d’impostos totes les instal·lacions.

Existeixen ajudes per instal·lacions fotovoltaiques?

Sí. En l’actualitat, hi ha moltes ajudes, moltes ofertes pels mateixos ajuntaments.

Per què m'interessa aquesta inversió?

Perquè si estàs pensant en el futur i preveus que els teus ingressos poden reduir-se degut, per exemple, a la teva jubilació, també és una fórmula que et permetrà reduir les teves despeses fixes i mantenir el teu nivell de confort.

Projectes

Residencial
Llerona

Potència: 4.200 Wp
Estalvi energètic: 85%
Amortització: 4,9 anys

Residencial
Masquefa

Potència: 4.680 Wp
Estalvi energètic: 80%
Amortització: 7,5 anys

Residencial
Manresa

Potència: 4.050 Wp
Estalvi energètic: 70%
Amortització: 5,3 anys