AUTOCONSUM EMPRESES

REDUIR DESPESA I
MAXIMITZAR BENEFICIS

La inversió en fotovoltaica no és una inversió en un recurs buit i sense retorn, és invertir en innovació per permetre a la PIME o gran empresa baixar la despesa durant una vida útil d’instal·lació per sobre de 30 anys. És invertir en estalvi, en satisfacció i imatge empresarial, en curt, mig i llarg termini.

MAJOR COMPETITIVITAT

La tecnologia solar fotovoltaica pot facilitar a l’empresa l’autogeneració de bona part de l’energia elèctrica que necessita per al seu procés productiu, reduint els costos i augmentant la competitivitat.

INNOVACIÓ EMPRESARIAL i RSC

Millora de la imatge social, clients i inversors. Converteix la teva empresa en una organització que es preocupa pel medi ambient, que aposta per innovació i que té una petjada de carboni controlada.

UN PRODUCTE MÉS ECOLÒGIC

L’energia solar fotovoltaica és totalment verda, contribueix a frenar el canvi climàtic i a no emetre residus ni C02, el qual resulta en un producte / servei elaborat de forma més ecològica.

AJUTS I SUBVENCIONS

Informa’t dels ajuts i subvencions per energia solar fotovoltaica

PROJECTES CLAU EN MÀ

Estudi energètic i estructural

Estudi personalitzat dels patrons de consum i estructural. Determinarem de manera individualitzada les necessitats de cada client, obtenint d'aquesta forma la instal·lació més eficient quant a retorn econòmic.

Projecte tècnic

L'oficina tècnica dissenya un projecte tècnic personalitzat, amb un pla de desplegament i preu tancat. Tingues la seguretat d'una empresa especialitzada del sector i amb un tracte proper.

Instal·lació

Executem el projecte definitiu sota un pla d'acció determinat i sota les màximes de disseny, qualitat i sostenibilitat que defineixen els nostres treballs. No subcontractem res!

Tràmits i Subvencions

Ens ocupem de gestionar els tràmits, buscar opcions de finançament i t'ajudem a tramitar totes les subvencions disponibles per a fotovoltaica. No pateixis per res.

Garantia i qualitat

Treballem amb els millors fabricants d'origen Europeu. En tots els components clau aplica garantia de fins a 25 anys en producte i rendiment. Les nostres instal·lacions no fallen.

Manteniment i Control

Fem treballs de manteniment preventius i correctius i seguiment de paràmetres monitorats. Compta amb nosaltres pel monitoratge, neteja i operacions en la planta fotovoltaica.

SUBVENCIONS PER A LA TEVA EMPRESA

Si estàs interessat a generar la teva pròpia electricitat 100% renovables i gratuïta, ara tens l’oportunitat de beneficiar-te de subvencions per a realitzar la instal·lació.

En el cas de l’energia solar fotovoltaica els ajuts poden anar des del 15% per a grans empreses i fins al 45% per a pimes.

SUBVENCIONS PER A LA TEVA INSTAL·LACIÓ

T’ajudem a trobar subvencions per al teu projecte.

Contacta amb nosaltres

PROJECTES REALITZATS