Autoconsum empresa

Potencia la teva empresa amb plaques solars fotovoltaiques i estalvia en costos operatius mentre lideres el camí cap a un futur més sostenible. Una inversió amb una vida útil per sobre de 30 anys i que et garantirà un millor rendiment a curt, mig i llarg termini. Converteix el teu negoci en un exemple de responsabilitat ambiental!

Energia verda

L’energía solar és totalment verda, contribueix a frenar el canvi climàtic i a no emet residus ni C02, a més de ser una font d’energia inesgotable. L’opció més neta i responsable per satisfer les teves necessitats energètiques.

Inversió intel·ligent

Pots estalviar fins a un 70-80% en el teu consum elèctric, això permetrà una ràpida amortització de la inversió, d’entre 5 a 8 anys. Una inversió intel·ligent que t’estalvia diners i millora el planeta.

Independitza’t de les energètiques

Pren el control de la teva energia i allibera’t de tarifes injustes. Tens l’oportunitat d’escollir fonts renovables, contribuir al medi ambient i decidir el teu propi futur energètic.

Biorenovables - Plaques Solars Fotovoltaiques - Autoconsum Empresa - Servei

Servei integral, professional i proper

A Biorenovables, el teu canvi a l’energia solar serà una experiència satisfactòria. Ens encarreguem de tot de forma interna, no subcontractem, per tant sempre estaràs en contacte amb el nostre equip, i un cop fet, seguim al teu costat.

Millora corporativa

Modernitza la teva empresa amb un sistema de consum que mira cap al futur. I millora la teva percepció de marca amb el teu compromís real amb el medi ambient i el planeta.

Beneficis fiscals

Beneficiat de les bonificacions de la part de l’IVA i també rep un descompte en l’impost de societats per la teva inversió.

Servei integral per a que no hagis de sumar cap preocupació sinò estalvi en les despeses fixes de la teva empresa.

Garantim un perfecte rendiment de la teva instal·lació

Tots els nostres productes tenen garanties de disseny i instal·lació. Amb el nostre servei tècnic continu podem garantitzar el màximo rendiment i les mínimes preocupacions:
 

  • Garantía de 25 anys de potència en les plaques solars.
  • 2 anys contra defecte de disseny i instal·lació.
  • Monitorització en temps real continu per eliminar incidències i qualsevol aturada inesperada.
  • Servei de manteniment i SAT amb neteja anual de les plaques per maximitzar la seva producció.
  • No subcontractem cap procés, gestionem i executem tots els aspectes de principi a fi.

Múltiples beneficis fiscals gràcies als incentius

Amb la teva instal·lació fotovoltaica podràs beneficiar-te de:

  • Fins un 50% de subvenció gràcies als fons Next Generation
  • Deducció de l’IVA i Impost de Societats.
  • Fins un 50% de bonificació de l’IBI
  • Fins un 95% de deducció en l’ICIO

A Biorenovables t’assessorem y gestionem la solicitud amb els diferents organismes.

Hem acompanyat cap a la millora energètica a:

Tens dubtes?

Per què hauria d'instal·lar energia solar fotovoltaica?

Perquè genera importants estalvis en la factura de la llum, augmenta la independència davant les companyies elèctriques i el seu continu increment de preus i, a més, és sostenible, neta i gratuïta.

Es pot instal·lar en tota mena de teulades?

Existeixen solucions per a tota mena de teulades o terrasses i l’especialista instal·lador sempre estudiarà l’orientació més adequada que ofereixi major eficiència.

Què passa un dia que està ennuvolat i no hi ha sol? I a la nit?

En dies ennuvolats els panells també generen energia encara que en menor quantitat. Per a assegurar-nos el servei d’energia fotovoltaica durant la nit es pot instal·lar un sistema de bateries.

Quin tipus de manteniment necessita la instal·lació?

Només es necessita un manteniment preventiu senzill perquè normalment aquest tipus d’instal·lacions no ofereix cap mena d’incidències. 

Quina vida útil tenen les instal·lacions?

Els fabricants ofereixen garanties de producció dels components clau que ronden els 25 anys, així que la seva durada és molt superior.

D'on surt l'estalvi d'una instal·lació fotovoltaica?

Depèn de diversos factors. En qualsevol cas, la teva inversió es veurà compensada per l’estalvi en la teva factura elèctrica. Cap banc t’oferirà rendibilitats com les que aconseguiràs invertint en una instal·lació d’energia renovable.

Hi ha impost al sol?

L’impost al sol era la taxa que havien d’abonar els titulars dels contractes d’autoconsum elèctric. Aquest impost es va derogar mitjançant el Reial decret 15/2018 i actualment queden exemptes d’impostos totes les instal·lacions.

Projectes

Empreses
Farmacia Simona Dodut
Agramunt

Empreses
Grup TransPal
Masquefa

Empreses
Consorci Sociosanitari
Igualada

Organisme constituït per l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (…